Bio Miničokoládky mléčné Speculoos, 1800 g
Složení : Třtinový cukr *, kakaové máslo *, sušené plnotučné mléko *, kakaová hmota *, speculoos * 3% (pšeničná mouka *, třtinový cukr *, rostlinné oleje a tuky * (palmový *, slunečnicový *), med *, sójová mouka *, prášek do pečiva: hydrogenuhličitan sodný, skořice *), Speculoos koření 1% (ceylonská skořice *, muškátový oříšek *, zázvor *, badyán *, vanilka *), vanilka *. Kakaová sušina: minimálně 37 %. Mléčná sušina: minimálně 21 %. Může obsahovat stopy ořechů, vajec a sezamu. * produkty z ekologického zemědělství – kontrola CERTISYS-BE-BIO-01 – www.certisys.eu. – Fairtrade kakao, cukr, speculoos a vanilka. Cukr s hmotnostní bilancí. Celkem 75,9 %. Navštivte info.fairtrade.net/sourcing.
Čokolády TOHI jsou kompletně zabalené v recyklovatelném obalu, pocházejícím výhradně z udržitelně a odpovědně pěstovaných lesních porostů.
Čokoládovny TOHI jsou certifikované jako "carbon-neutral", což znamená, že emise oxidu uhličitého spojené s produkcí jsou sníženy na minimum. TOHI se podílí na projektech v Ugandě zasazujících se o záchranu místních lesních porostů. V Ugandě je totiž každá domácnost závislá na těžbě a pálení dřeva a uhlí, což způsobuje ničení lesů a znatelné zhoršování stavu ovzduší. Environmentální projekty v Ugandě zavádějí ekologické metody do každodenního života místních obyvatel. Např. použitím ekologických kamen se sníží produkce oxidu uhličitého jedné domácnosti až o 40%. Značku TOHI vytvořila společnost Dolfin jako logický krok vývoje a filozofie firmy s dlouholetou tradicí belgických čokoládoven. Společnost Dolfin vždy dbala na používání čistě přírodních přísad a společenskou odpovědnost. Tohi je malý roztomilý pestrobarevný ptáček objevený v roce 2004 v Kolumbijském pohoří Serranía de los Yariguíes - v izolovaném horském pásu na pomezí Kolumbie a Venezuely, odkud pocházejí i kakaové boby pro TOHI čokolády. Zvláštní náhodou je tento ptáček zbarven do belgických národních barev.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Napolitánky, malé čokolády |
---|---|
Hmotnost: | 1800 g |
Značku TOHI vytvořila společnost Dolfin jako logický krok vývoje a filozofie firmy s dlouholetou tradicí belgických čokoládoven. Společnost Dolfin vždy dbala na používání čistě přírodních přísad a společenskou odpovědnost.
Čokoládovny TOHI jsou certifikované jako "carbon-neutral", což znamená, že emise oxidu uhličitého spojené s produkcí jsou sníženy na minimum. TOHI se podílí na projektech v Ugandě zasazujících se o záchranu místních lesních porostů. V Ugandě je totiž každá domácnost závislá na těžbě a pálení dřeva a uhlí, což způsobuje ničení lesů a znatelné zhoršování stavu ovzduší. Environmentální projekty v Ugandě zavádějí ekologické metody do každodenního života místních obyvatel. Např. použitím ekologických kamen se sníží produkce oxidu uhličitého jedné domácnosti až o 40%.
Tohi je malý roztomilý pestrobarevný ptáček objevený v roce 2004 v Kolumbijském pohoří Serranía de los Yariguíes - v izolovaném horském pásu na pomezí Kolumbie a Venezuely, odkud pocházejí i kakaové boby pro TOHI čokolády. Zvláštní náhodou je tento ptáček zbarven do belgických národních barev.
Čokolády TOHI jsou kompletně zabalené v recyklovatelném obalu, pocházejícím výhradně z udržitelně a odpovědně pěstovaných lesních porostů.