Bio Hořká čokoláda s růžovým pepřem 72%, 70 g
Kdo neochutnal, neuvěří. Růžový pepř této čokoládě dodává jakjinak než peprnou příchuť, příjemně křupne a rozplyne se, ale není štiplavý!
Čokolády TOHI jsou kompletně zabalené v recyklovatelném obalu, pocházejícím výhradně z udržitelně a odpovědně pěstovaných lesních porostů.
Složení: kakaová hmota*°, třtinový cukr*°, kakaové máslo*°, růžový pepř, vanilka*°. Podíl kakaa 72%. Může obsahovat stopy mléka, ořechů, sušeného ovoce a lepku. *=produkt ekologického zemědělství, °=produkt spravedlivého obchodu (Fairtrade), podíl Fairtrade 99%
Výživové hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota 2360kj/569kcal, tuky 43g – z toho nasycené mastné kyseliny 26g, sacharidy 32g – z toho cukry 7g, bílkoviny 8,3g sůl 0,01g. |
Čokoládovny TOHI jsou certifikované jako "carbon-neutral", což znamená, že emise oxidu uhličitého spojené s produkcí jsou sníženy na minimum.
TOHI se podílí na projektech v Ugandě zasazujících se o záchranu místních lesních porostů. V Ugandě je totiž každá domácnost závislá na těžbě a pálení dřeva a uhlí, což způsobuje ničení lesů a znatelné zhoršování stavu ovzduší. Environmentální projekty v Ugandě zavádějí ekologické metody do každodenního života místních obyvatel. Např. použitím ekologických kamen se sníží produkce oxidu uhličitého jedné domácnosti až o 40%.
Značku TOHI vytvořila společnost Dolfin jako logický krok vývoje a filozofie firmy s dlouholetou tradicí belgických čokoládoven. Společnost Dolfin vždy dbala na používání čistě přírodních přísad a společenskou odpovědnost. Tohi je malý roztomilý pestrobarevný ptáček objevený v roce 2004 v Kolumbijském pohoří Serranía de los Yariguíes - v izolovaném horském pásu na pomezí Kolumbie a Venezuely, odkud pocházejí i kakaové boby pro TOHI čokolády. Zvláštní náhodou je tento ptáček zbarven do belgických národních barev.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 70 g |
Značku TOHI vytvořila společnost Dolfin jako logický krok vývoje a filozofie firmy s dlouholetou tradicí belgických čokoládoven. Společnost Dolfin vždy dbala na používání čistě přírodních přísad a společenskou odpovědnost.
Čokoládovny TOHI jsou certifikované jako "carbon-neutral", což znamená, že emise oxidu uhličitého spojené s produkcí jsou sníženy na minimum. TOHI se podílí na projektech v Ugandě zasazujících se o záchranu místních lesních porostů. V Ugandě je totiž každá domácnost závislá na těžbě a pálení dřeva a uhlí, což způsobuje ničení lesů a znatelné zhoršování stavu ovzduší. Environmentální projekty v Ugandě zavádějí ekologické metody do každodenního života místních obyvatel. Např. použitím ekologických kamen se sníží produkce oxidu uhličitého jedné domácnosti až o 40%.
Tohi je malý roztomilý pestrobarevný ptáček objevený v roce 2004 v Kolumbijském pohoří Serranía de los Yariguíes - v izolovaném horském pásu na pomezí Kolumbie a Venezuely, odkud pocházejí i kakaové boby pro TOHI čokolády. Zvláštní náhodou je tento ptáček zbarven do belgických národních barev.
Čokolády TOHI jsou kompletně zabalené v recyklovatelném obalu, pocházejícím výhradně z udržitelně a odpovědně pěstovaných lesních porostů.